Stad Mechelen heeft zijn eigen Monopoly spel

Mechelen heeft zijn eigen Monopoly spel

0 Shares

Mechels Monopoly spel vanaf 16 september te koop

Het Mechelse Monopoly spel kan je reserveren vanaf 16 september 2018. Vanaf dan krijgt iedereen de mogelijkheid om voor in te tekenen op het gloednieuwe Monopolyspel. Voor de eerste inschrijvingen tijdens UiT zonder Uitlaat voorziet men nog een leuke extra. Vanaf 17 september kan je dan je spel reserveren en betalen bij UiT in Mechelen, dan in het Schepenhuis.

Stad Mechelen heeft zijn eigen Monopoly spel

De eerste 350 mensen die zich tijdens UiT zonder uitlaat aan de Monopoly-tent op de Grote Markt melden, krijgen bij voorintekening een mooie affiche van de hand van illustrator Dennis Kestelle. Hij staat in voor een prachtige vormgeving van onze straten, pleinen en monumenten op het gekende bordspel. Hij zorgt voor een instant Mechelen gevoel”, zegt een tevreden burgemeester Bart Somers.

Mechelse troeven in authentieke uitgave
Het zal niemand verbazen dat Ijzerenleen en de Bruul te koop zijn of de Sint-Romboutstoren en het Schepenhuis. Maar we hebben ook gedacht aan monumenten zoals Margareta van Oostenrijk, de Opsinjoor en het nieuwe beeld The Golden Boy. Het gloednieuwe dorpshuis van Hombeek is te bewonderen, net zoals het dorpsplein van Heffen, de kerk van Muizen, …

Inhoudelijk hebben we de typische Mechelse initiatieven ook een plaats gegeven in de Kans- en Fondskaarten: de shopping shuttle, Maanrock, de Hanswijkprocessie, Rommy, de tuinen, kindvriendelijke attracties, …

Op die manier werd het een authentiek Mechelse uitgave. Het Mechelen gevoel leeft bij de Mechelaars. Meer dan ooit. Er zijn 2000 dozen van gemaakt. Ik ben er gerust in dat ze de deur uit zullen vliegen”, zegt Bart Somers.Praktische info met betrekking tot de voorintekening tijdens UiT zonder Uitlaat. Dit kan op 16/09 van 13.00 tot 18.00 uur op de Grote Markt. De Mechelse Monopoly kost 50 euro. Bij betaling laat je je gegevens achter zodat eind november je zal gecontacteerd worden betreffende de ophaling van jouw Mechelse Monopoly.

Tekst Verschueren Eddy / Foto’s Stad Mechelen

0 Shares

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.