Winterse sfeerbeelden in leegstaande winkelpanden Mechelen

Winterbeelden in leegstaande etalages

0 Shares

Mechelse leegstaande etalages in winterse stemming

Heb je ze al ontdekt, de 7 leegstaande winkeletalages, gedecoreerd met winterse taferelen ? Het is Table Tableau, die op vraag van vzw Mechelen MeeMaken, een extra winterse sfeer hebben gecreëerd in leegstaande panden verdeeld over het kernwinkelgebied.

Het idee komt van een ‘werkgroep eindejaar’ binnen de vzw Mechelen MeeMaken. Zij zorgen telkens voor de eindejaars animatie, uitwerken van de eindejaarswedstrijd, plannen van prijzen, locaties uitzoeken voor kerstbomen, en het idee van etalages decoreren. De mensen achter deze werkgroep zijn Els Vandenbergh (Awardt), Ann Walravens (Pure), Chrisje Laby ( Milis-shoes) en voorzitter Geert Milis (Milis Shoes). Deze handelaars hebben gedurende de laatste maanden heel wat gebrainstormd om o.a de juiste mensen te zoeken die de leegstaande vitrines in een winters plaatje omtoveren.

Winterse sfeerbeelden in leegstaande winkelpanden Mechelen

Table Tableau creëert dromen

Lysbeth en Gerd Cammaer zijn twee enthousiaste dames, zelf noemen ze zich ‘Event Styler’ die met ‘Table Tableau’, want zo noemt hun eigen zaak, hun klanten bijstaan om de juiste sfeer te creëren op feestjes, baby-borrel, huwelijksfeest, ….Dankzij hun dromen en passie kunnen wij shoppen in extra gezellige winkelstraten. Laat je verbeelding de vrije loop met het thema ‘Dreaming of A White Christmas’, witte kerstcadeautjes, kerstballen, kerstbomen, wolkjes, dieren … alles omringd door fluweelzachte verlichting.

Lysbeth en Gerd Cammaer van Table Tableau te Mechelen

Ik hou zelf van feesten net als mijn zus. Ik vind het heel leuk en vooral de voorbereiding. Je kan een verwachting creëren bij mensen door een speciale sfeer te zetten. Het verloop van een feest kan je door de aankleding voor een groot deel bepalen. En net dat vind ik super” vertelt Lysbeth.

Ik ben voor u al een kijkje gaan nemen bij de etalages, en kan je aanraden een kijkje te nemen op volgende locaties. Onze-Lieve-Vrouwestraat 2 en 36, Désiré Boucherystraat 14, Bruul 101-103, Hoogstraat 45, Grote Markt 14 en Graaf van Egmontstraat 20. De etalages zijn te bewonderen van 9 december tot en met 6 januari 2019.

Tekst en foto’s Verschueren Eddy voor Mechelen op zijn Best

0 Shares

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.