Klassiek Shoppen met Bach in winkelstraten Mechelen

Bach laat je klassiek shoppen in zomers Mechelen

0 Shares

Zaterdag Shoppen met Bach in historisch Mechelen

Nu zaterdag kan je in Mechelen Shoppen met Bach. Handelaarsvereniging Mechelen MeeMaken maakt hiermee de winkelstraten deze zomer extra gezellig zomershoppen. Het gaat hard in onze stad, er gaat geen dag voorbij of er is her en der wel iets te beleven. De zomervakantie loopt op zijn einde, maar Mechelaars blijven feesten. Als voorloper op Maanrock ( 24, 25, 26 augustus ) kan je 18 augustus tussen 14.00 en 17.00 Shoppen met Bach. waar de Belgische Kamerfilharmonie Casco Phil, de Mechelse handelaars en horeca de handen in elkaar slaan.

Handelaarsvereniging Mechelen MeeMaken organiseert Shoppen met Bach en Casco Phil

Een celliste van Casco Phil, zal zaterdag op 8 verschillende winkel- en horeca locaties in de binnenstad telkens een pop-up concert van 15 minuten brengen. Niet enkel shoppers maar ook terrasjes gangers en voorbijgangers zullen genieten van een streepje klassieke muziek en hen alvast een voorproefje van Maanrock 2018 op het Klassiek Podium in Hof van Busleyden geven.

Mechelen MeeMaken maakt winkelen extra gezellig

Handelaarsvereniging Mechelen MeeMaken vzw draagt hiertoe haar steentje bij door het winkelgebied ook na afloop van de zomersolden bruisend te houden. Sinds haar opstart begin 2017 organiseert overkoepelende handelaarsvereniging Mechelen MeeMaken vzw op regelmatige basis succesvolle shopping evenementen.
Tweemaal per jaar organiseert men een Warm Welkom Weekend en Braderie, Kerstshopping, en winter- en zomersolden. Sinds kort wil de vzw ook in de periodes tussen deze grote evenementen voor wat extra animo zorgen. Zo verraste de vereniging in juni shoppers en het publiek op de Mechelse terrasjes nog met gratis tickets voor het vernieuwde museum Hof Van Busleyden.

Bezoekers kunnen zo actief op zoek gaan naar de locaties of zich laten verrassen,” aldus Geert Milis, voorzitter van Mechelen MeeMaken vzw. “We willen mensen met deze actie vooral een fijn gevoel geven over Mechelen als winkelstad, tevreden klanten keren nadien immers met plezier terug!”

Klassiek Shoppen met Bach in winkelstraten Mechelen

De precieze locaties van de pop-up concertjes Shoppen met Bach  worden vooraf niet bekend gemaakt, maar wie die middag goed oplet kan de celliste spotten in winkels, etalages, op straat … Augustus is lang nog niet afgelopen, en september belooft ook al een drukke evenementen maand te worden.

Tekst Verschueren Eddy / Foto’s vzw Mechelen MeeMaken

0 Shares

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.