Shopping Nekkerhal Mechelen op Grand Depot Outlet

Grand Depot Outlet shoppen tot 70% korting

0 Shares

Grand Depot Outlet, koopjes in de Nekkerhal

Op zoek naar koopjes, loop dan dit weekend zeker langs in de Nekkerhal voor de Grand Depot Outlet. Wat enkele jaren terug begon met 2 standhouders te Antwerpen, is vandaag uitgegroeid tot 11 standhouders op meer dan 8000m² koopjes.

Grand Depot Outlet in de Nekkerhal te Mechelen

Tijdens deze editie van Grand Depot Outlet zijn meerdere partners verspreid over 6 verschillende thema’s (Fashion, Beauty, Home & Garden, Sport, Leisure, Multimedia). Bij het binnenkomen in de Nekkerhal ontvang je een plastic houder waar je je toegangsticket moet in bewaren. Hierop staat een barcode die regelmatig gescand wordt wanneer je de hal binnen- of buiten gaat, of als je een stand gaat bezoeken.

Shoppen aan sterk verminderde prijzen

Grand Depot Outlet groeit mede Artexis Easyfairs zienderogen met elke editie. het is een mooi concept waar handelaars hun stocks aan sterk verminderde prijzen aan u als bezoeker aanbieden.

Shopping Nekkerhal Mechelen op Grand Depot Outlet

Een sterk team achter Grand Depot Outlet gaat telkens op jacht naar dingen die je misschien anders niet zou kopen. Je hoeft uiteraard niet uren te winkelen, neem tussendoor een pauze aan de Foodplaza voor een drankje en een hapje. Teveel gekocht, wel dat kan ik best begrijpen. Dan denk je wat moet ik nu met al die shopping tasjes ? Geen nood, de organisatie heeft hiervoor een Drop & Shop voorzien, waar u alle gekochte spullen veilig kan achterlaten.

Stockverkoop bij 11 standhouders, 6 thema’s ..

De prijzen lonen alvast de moeite om langs te komen. Er is een geweldig ruim aanbod aan strips, boeken, sportkleding,  schoenen, handtassen, e-bikes en scooters, potten en pannen, kortom 11 standhouders met een aanbod waar u zeker iets zal vinden aan een spotprijs.

Grand Depot Outlet in de Nekkerhal te Mechelen
Merken zijn fan omdat ze hun imago kunnen controleren via hun eigen shop. Ze kiezen de gewenste oppervlakte en richten deze zelf in naargelang de kwaliteitsstandaarden van hun merk. Zowel het merk als de klanten genieten dus van de merkbeleving.

Stockresten opnieuw vervoeren naar het moederbedrijf of stock dumpen op fabrieksverkopen wordt dankzij Grand Depot Outlet overbodig. Outlets en stockverkopen zijn veel laagdrempeliger en trekken daardoor een ander publiek aan. Naar de reacties van de bezoekers te horen, was iedereen best tevreden over het aanbod en de verkoopprijzen.

Je ticket kan je online registreren of gewoon je ticket kopen aan de kassa voor 5 euro. Toegang is gratis voor kinderen onder 12 jaar.

Grand Depot Outlet is geopend op Vrijdag 25 mei 2018 van 13.00 tot 20.00 uur. Zaterdag 26 mei 2018 van 10.00  tot 18.00 en Zondag 27 mei 2018 van 10.00 tot 17.00 uur.

Tekst en foto’s Verschueren Eddy voor Mechelen op zijn Best / Contact

0 Shares

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.