Echt Mechelse kleurplaat en wedstrijd door Mechelen MeeMaken

Begin het nieuwe schooljaar met Mechelse kleurplaat

0 Shares

Terug naar school met echte Mechelse kleurplaat en wedstrijd

De handelaars organisatie Mechelen MeeMaken pakt uit met een echte Mechelse kleurplaat waaraan een kleurwedstrijd verbonden is. Augustus is niet enkel een drukke evenementen maand, maar brengt ook de nodige drukte mee in aanloop naar het nieuwe schooljaar.

Shoppen in Mechelen voor het nieuwe schooljaar
Een nieuwe boekentas, kleren en schoenen, (school)boeken en knutselgerief, . Heel wat ouders haasten zich die laatste weken nog gauw van winkel naar winkel om hun kinderen klaar te stomen voor september.

Gelukkig heeft Mechelen heel wat winkels met een kinder- en schoolaanbod. Om ouders, grootouders, tantes of peters die hun schoolaankopen in Mechelen doen te bedanken, wil Mechelen MeeMaken vzw hen een leuk extraatje aanbieden.

Heel wat handelaars die kinderkleding of schoolspullen verkopen, pakken in deze periode vaak zelf al uit met een kleine verrassing voor hun klanten. Daarnaast werd er ook een kleurplaat gemaakt die door een tiental handelaars aangeboden wordt. Aan deze kleurplaat wordt bovendien een leuke wedstrijd verbonden. Wie tussen 20 augustus en 9 september winkelt bij een van de deelnemende handelaars krijgt een leuke, grote kleurplaat mee. In deze kleurplaat herken je niet alleen enkele typische Mechelse spelelementen zoals o.a. Technopolis, Opsinjoorke, hobbelpaardjes, … maar ook verwijzingen naar de deelnemende handelaars”, aldus schepen van Jeugd Greet Geypen.

Win waardebonnen bij Mechelse handelaars

Een overzicht van de deelnemende handelaars vind je op www.shoppeninmechelen.be/terug-naar-school. De kleurplaat werd ontworpen door illustratrice Julie Vangeel. Kinderen die de tekening hebben ingekleurd, kunnen deze tot en met zondag 9 september indienen bij de deelnemende handelaars. Zo maak je kans op een van de 11 waardebonnen van 50 euro, eveneens aangeboden door deze handelaars.Mechelen Winkelstad met vereende krachten

Echt Mechelse kleurplaat en wedstrijd door Mechelen MeeMaken

Met beide originele zomeracties, ‘Shoppen met Bach’ en de ‘Terug naar school’-kleurwedstrijd, bewijst de overkoepelende handelaars organisatie Mechelen MeeMaken vzw eens temeer dat zich een nieuwe dynamiek in het Mechelse winkelgebeuren ontwikkelt. Shoppen is ook beleven en aangenaam verrast worden. En dat het hele jaar door. Het is belangrijk dat we met z’n allen bouwen

aan een gemeenschappelijk positief verhaal om er individueel vruchten van te plukken”, meent schepen van Economie Katleen Den Roover.

Tekst Verschueren Eddy / Foto’s Mechelen MeeMaken

0 Shares

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.