Winterpret op Kerstmarkt in de stad Mechelen

Standhouders gezocht voor Mechelse kerstmarkt

51 Shares

Vier weekends kerstmarkt in Mechelen

Terwijl we nog volop genieten van zomerse temperaturen, is men bij vzw Mechelen Feest al druk aan het brainstormen over het winterprogramma van Mechelen Houdt je Warm. Door de stijgende populariteit van Kerstmarkt aan de Dijle is beslist om dit evenement uitbreiden naar vier weekends

Winterpret op Kerstmarkt in de stad Mechelen
Kerstmarkt aan de Dijle te Mechelen
Foto Stad Mechelen

Het ziet er dan ook naar uit dat we dit jaar alweer een gezellig winters programma mogen verwachten. Voor de invulling van de kerstmarkt kunnen kandidaat-standhouders zich aanmelden vóór 28 september 2019

Vier weekends ‘Kerstmarkt aan de Dijle’ is daar een belangrijk speerpunt van. In december kan je elk weekend, van vrijdag t.e.m. zondag, heerlijk vertoeven op de Vismarkt, Haverwerf en in de Van Beethovenstraat. De schaatspiste op de Dijle maakt je gezinsuitstap helemaal af”, legt Kristof Calvo, voorzitter Mechelen Feest, uit.

Kerstmarkt aan de Dijle:

  • Vrijdag 6 t.e.m. zondag 8 december 2019.
  • Vrijdag 13 t.e.m. zondag 15 december 2019.
  • Vrijdag 20 t.e.m. zondag 22 december 2019.
  • Vrijdag 27 t.e.m. zondag 29 december 2019.

Uren kerstmarkt: 

  • Vrijdagen: 18.00 tot 23.00 uur.
  • Zaterdagen: 11.00 tot 23.00 uur.
  • Zondagen: 11.00 tot 20.00 uur.

Warme oproep voor standhouders kerstmarkt

De inschrijvingen voor een standplaats op de kerstmarkt stromen binnen, máár ze zijn nog niet afgelopen. Wil jij graag deel uitmaken van de kerstmarkt met winterse, handgemaakte of artisanale voedingswaren? Of wil je de bezoekers verwennen met allerlei lekkernijen? Het kan allemaal. Originaliteit en producten/gerechten met een winterse toets krijgen voorrang.

kerstmarkt aan de Dijle te Mechelen
Foto Verschueren Eddy (Mechelen op zijn Best)

Tijdens de kerstmarkt zal ook aandacht besteed worden aan solidariteit en duurzaamheid. Standhouders die een chalet uitbaten ten voordele van een goed doel, of die resoluut kiezen voor duurzame producten, komen in aanmerking voor een kortingstarief.

Inschrijven om deel te nemen aan de kerstmarkt kan nog tot en met zaterdag 28 september via deze link: https://www.mechelen.be/kerstmarkt-aan-de-dijle-3. Stuur een mailtje naar standhouders@mechelenhoudtjewarm.be voor alle vragen en info.

Tekst en foto’s Verschueren Eddy voor Mechelen op zijn Best

51 Shares

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.