Luc Deflo signeersessie Standaard boekhandel Mechelen

Ben jij het hoofdpersonage in Aan jou de keuze van Luc Deflo ?

0 Shares

Aan jou de keuze, bloedstollend verhaal van Deflo

De nieuwste thriller Aan jou de keuze van Luc Deflo ligt sinds 1 juni 2017 in de boekhandels. Luc is vandaag nog steeds één van de meest succesvolle misdaadschrijvers in Vlaanderen. Het is zoals we van hem gewend zijn een spannend, nagelbijtend verhaal, met mysterieuze personages, bloedstollende scènes en een ijzersterke plot.

Aan jou de keuze thriller van auteur Luc Deflo
In
Aan jou de keuze kruisen vier mensen, een luxepaardje, een sociaal geval, een verliefde vrijgezel en een gladde verkoper elkaars pad. Dit alles gebeurt in het luxebordeel van Francesca D’Abruzzo, die helaas door een speling van het lot niet overleeft. De politie wordt erbij gehaald. Het viertal wordt aangehouden, en de plaats delict wordt afgesloten. Inspecteur Vergauwen twijfelt er geen seconde aan dat de moordenaar één van hen is. Nu moet hij het alleen nog bewijzen, want niemand heeft een motief …

Wordt hoofdpersonage van je eigen moordmysterie

Op bloedstollende wijze wraak nemen ? Schaamteloos serieel vreemdgaan ? Of gewoon een bordeel betreden alsof je het dagelijks doet ? Eci maakt het dankzij een exclusieve samenwerking met Luc Deflo allemaal mogelijk. In de nieuwste thriller van onze Vlaamse en een beetje Mechelse thrillerauteur, kan jij als lezer zelf bepalen wie de hoofdrolspelers zijn.

Luc Deflo interview Drift

Via www.eci.be/Deflo maak je in enkele klikken een eigen gepersonaliseerde versie van Aan jou de keuze.  Met een online formulier geef je zelf namen aan de personages in het verhaal. Wie kan dat zijn ? Aan jou de keuze familie, vrienden, collega’s, …of jezelf. Binnen enkele dagen ontvang je dan de gepersonaliseerde printing on demand-editie. Deze unieke actie start op vrijdag 9 juni 2017. ECI de online boekenspecialist voegt hiermee een uniek product toe aan zijn assortiment.

Het boek telt 176 blz. de verkoopprijs bedraagt 17.50 €

Signeersessie Luc Deflo in MechelenNu zaterdag 10 juni zal Luc Deflo tijdens een signeersessie in Mechelen zijn nieuwste boek Aan jou de keuze persoonlijk signeren.

Boekhandel Salvator van 10.30 tot 12.30 uur
Standaard Boekhandel van 12.30 tot 14.00 uur

Tekst en foto’s Verschueren Eddy en ECI Van Halewyck

Meer info Van Halewyck 

0 Shares

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.