Gezondheid troef bij Congrescentrum Lamot

0 Shares

Veel belangstelling voor Sips of Grace bij Lamot

Maandag lanceerden in Congrescentrum Lamot, Mechelse ondernemers, Marleen Verschueren, zaakvoerder van Body in Style en Koen Van Pottelbergh, Sips of Grace, een unieke smaakmaker voor water.

Marleen Verschueren & Koen Van Pottelbergh – Sips of Grace
Foto Karin Holsters

Sips of Grace is een op en top Mechels product en Made in Belgium. Op 1 december 2018 werd het product met enorm succes al voorgesteld op een pre-launch. Sips of Grace is een smaakmaker zoals er nog geen enkele is op de markt. Het maakt je water lekker, gezond en leuk om te drinken. Met Sips of Grace is water drinken een nieuwe lifestyle geworden. Klassevol,aangenaam, uniek, fun en cool.

Het is de bedoeling om mensen meer water te laten drinken.“ vertelt Verschueren Marleen. “Water is heel belangrijk voor de gezondheid, het mentale en het lichamelijke. Wij hebben een unieke gezonde smaakmaker ontwikkeld, die bestaat uit natuurlijke ingrediënten”. Moeten we het vergelijken met limonade ? “Neen, helemaal niet” vertelt Marleen.

Smaakwater van water Sips of Grace
Foto Karin Holsters

Van Sips of Grace is er een keuze tussen 6 smaken. Zo is er een smaakmaker bestaande uit puur natuurlijk gedroogde citroen en een snufje kaneel, of een combinatie van munt en citroen, framboos met rozenblaadjes of een heel lekkere detox. Alle hoogwaardige ingrediënten zijn verpakt in een zakje, en dus makkelijk mee te nemen naar het werk, onderweg, … Naargelang het product is het te mengen met een halve of een volledige liter water.

Stop Darmkanker !

Marleen en Koen hebben ook een groot hart en ondernemen op een sociaal-economische manier. Zo zijn ze van in het begin gaan samenwerken met vzw Foundation Mechelen  om een goed doel te kiezen, zo beslisten ze om de vzw STOP Darmkanker van Dr Luc Colemont te ondersteunen.

Preventiecampagne Dokter Luc Colemont ‘Stop Darmkanker’
Foto Karin Holsters

Dokter Colemont promoot met zijn vzw al ettelijke jaren preventiecampagnes met voorlichting en informatie. Samen met Piet Den Boer heeft hij het boek ‘Helden met Darmkanker’ uitgegeven. In dit boek getuigen bekende en onbekende Vlamingen over hun gevecht tegen de ziekte.

Tweejaarlijks ontvangen Vlamingen tussen 51 en 74 van de overheid gratis een darmkankertest in de brievenbus. Ondanks dat het een eenvoudige test is, stelt men vast dat nog niet alle Belgen, slechts 51% de moeite nemen om mee te werken aan deze test. De test meedoen, neemt slechts enkele minuten in beslag, en je kan er jezelf en anderen heel wat miserie mee besparen. Ook bij jonge mensen word darmkanker meer vastgesteld. Het is dan ook aan te raden dat als je jonger bent dan 51 toch tweejaarlijks een afspraak maakt met de huisdokter

Darmkanker is de ideale ziekte om tijdig op te sporen. Het is een proces dat zeer traag verloopt, van een kleine poliep naar een kwaadaardig gezwel..“ aldus dokter Luc Colemont. Dagelijks 23 mensen in België krijgen het bericht dat ze darmkanker hebben, en dat is veel te veel benadrukt Luc Colemont. Zo vertelde de dokter me dat darmkanker vier maal meer slachtoffers maakt dan in het verkeer.

Dokter Luc Colemont vertelt u veel meer waarom de test noodzakelijk is

Alle info op www.stopdarmkanker.be

Na een bondige lezing door Luc Colemont over ‘darmkanker’ overhandigden Piet Den Boer (vzw Foundation Mechelen) en Marleen en Koen een eerste cheque van 1000 € aan vzw Stop Darmkanker.

Sips of Grace is te verkrijgen online via www.sipsofgrace.com of bij verkooppunten in België, Nederland en Luxemburg. Deze kan je terugvinden op de website

Tekst en video Verschueren Eddy / Foto’s Karin Holsters

0 Shares

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.