Verjaardagsparty van Radio Botanique

0 Shares

Mechelse Radio Botanique viert 5 jarig bestaan

De Mechelse dj’s van Radio Botanique, vieren nu vrijdag 4 januari 2019 hun 5de verjaardag. Dj’s Jan, Gert en Marc gaan een gezellig verjaardagsfeestje draaien in Winterbar Mirage. Dansen, dansen, dansen !

In 2014 stonden de drie positieve platenruiters, in grappig uitgedoste looks, voor het eerst op Parkpop in het programma van De Zomer is van Mechelen. Intussen blijft het voor hen niet tussen de stadsgrenzen maar toeren ze ook buiten Mechelen. Zo mochten ze reeds hun opwachting maken op allerlei bedrijfsfeesten, party’s ( Duo-Party te Sint-Katelijne Waver, Nacht van de Jeugdbeweging, ) en festivals (Weerdse Bierfeesten, Beerputrock, Waver Feest, Zemst for Life, Slotfestival Ursulinen…)

Normaal gezien zouden ze hun  vijfde verjaardag op Parkpop gevierd hebben, maar omdat ze daar beperkt zijn in tijd en ook wat afhankelijk zijn van de weergoden, beslisten ze om onze verjaardag tijdens de feestperiode te vieren. Ze zijn dan ook een feestelijk DJ-trio.

Gisteren een grap, vandaag onvergetelijke dj’s

Persoonlijk ken ik de gasten van Radio Botanique al een hele tijd, en weet dat alles begon als grap. Kristof Calvo zocht drie allround DJ’s die voor en na het live-optreden op Parkpop, de Kruidtuin wilden animeren. Dat was de start van Radio Botanique. Iedere donderdag tijdens de zomermaanden juli en augustus warmt het drietal het publiek op voor de live optredens, om nadien het feest in alle glorie verder te zetten.

Hun  muziekkeuze spreekt jong en oud aan, en laat geen enkele stijl links liggen. Met hun kleurrijke kostuums en gekke capriolen weten ze de mensenmassa op het grasveld als doorwinterde dj’s in extase te brengen. Regelmatig lassen Jan, Gert en Marc special guests in in hun shows. Zo mochten we als toeschouwers al genieten van de majorettes van Va et Vient en de showdansers van B-Style. Dit jaar nog was BMX-Gilles als finalist uit Belgium Got Talent, licht-en jongleurkunstenaar Manuel, mondharmonicawonder Steven Troch en Jolien Saxmachien…. te gast.

Dansen, dansen, dansen … met Radio Botanique

Wie samen met Radio Botanique hun verjaardag wil vieren, wordt vrijdag 4 januari verwacht. Ze zullen tijdens hun verjaardagsoptreden de Winterbar Mirage laten dansen op geweldige dans- en feestmuziek. Het nieuwe jaar is dan al wel enkele dagen ingezet, maar dat betekent niet dat er verder gefeest kan worden. Wie de drie al eens live aan het werk zag, weet dat daar ook knotsgekke dansmoves en special guests zullen aan te pas komen. De special guests  blijven nog even geheim om het verrassingseffect te behouden.

Jan Campi, Gert Van Eeckhout en Marc Baert, de gezichten achter dit DJ-collectief, kijken enorm uit om opnieuw te mogen spelen in de Mirage en hopen heel veel trouwe Mechelse fans te mogen begroeten om samen met hen vijf kaarsjes uit te blazen. De avond wordt opgewarmd door BJ Orn. Rond 23 uur beklimt Radio Botanique het podium. Bereid je voor op een knallende set van deze showbeesten met een flinke portie toeters & bellen en andere special effects. It’s showtime!

Tickets voor deze Radio Botanique Birthday-Party kosten 5  euro.
Bestellen kan via de facebookgroep van Winterbar Mirage of Radio Botanique.

Tekst en foto’s Verschueren Eddy voor Mechelen op zijn Best

0 Shares

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.