Evenementen in Mechelen

336 Shares

Evenementen in de stad Mechelen

De stad Mechelen leeft en dat zie je elke dag aan de activiteiten en evenementen in het centrum, maar ook in de deelgemeenten. Evenementen voor alle leeftijden worden het ganse jaar door georganiseerd, Maanrock, Ottertrotter en Parkpop zijn festivals die zich richten op een jong publiek maar ook op gezinnen met kinderen. Culturele festivals, theater en klassieke muziek horen ook op het evenementen programma van Mechelen.

Raadpleeg de agenda en kalender met de voornaamste jaarlijks terugkerende evenementen. U kan sorteren, zoeken, opslaan in uw online agenda en zelfs abonneren, zo blijf je steeds op de hoogte.

Laad de volgende pagina niet, ververs dan uw pagina door opnieuw te laden.

Volg dagelijks nieuws uit Mechelen op het blog

336 Shares
sep
1
zo
Montmartre Mechelen @ Nieuwwerk
sep 1 @ 12:00 – 17:00

Montmartre Mechelen is terug

Café De Floeren Aap verwelkomt U op het evenement Montmartre met een geweldige sfeer, fantastische kunstenaars, nieuw te ontdekken talenten en een toffe muzikale omkadering op een bijzondere locatie in Mechelen. Zuiders café met een optreden van “The Hot Club of Leuven”, hot jazz from the 1930’s a la Django Reinhardt

Jong en oud, amateur of professioneel, illustrator, schilder, fotograaf, verzamelaar of tekenaar ?
Iedereen is welkom op deze wervelende ontmoetingsplaats voor liefhebbers van kunst en creatie.
Wij bieden expositieruimte, een fijn publiek, een schildersatelier voor kinderen, en een Zuiders café, ..alles in ruil voor uw glimlach en vijftien euro voor een standplaats ..

Inschrijven op voorhand is gewenst. Aanmelden of info aan de bar in De Floeren Aap, Nieuwwerk 7 te Mechelen, of mail naar info@articmonkey.be