Evenementen in Mechelen

0 Shares

Evenementen in de stad Mechelen

De stad Mechelen leeft en dat zie je elke dag aan de activiteiten en evenementen in het centrum, maar ook in de deelgemeenten. Evenementen voor alle leeftijden worden het ganse jaar door georganiseerd, Maanrock, Vispop en Parkpop zijn festivals die zich richten op een jong publiek maar ook op gezinnen met kinderen. Culturele festivals, theater en klassieke muziek horen ook op het evenementen programma van Mechelen.

Raadpleeg de agenda en kalender met de voornaamste jaarlijks terugkerende evenementen. U kan sorteren, zoeken, opslaan in uw online agenda en zelfs abonneren, zo blijf je steeds op de hoogte.

Laad de volgende pagina niet, ververs dan uw pagina door opnieuw te laden.

Volg dagelijks nieuws uit Mechelen op het blog

0 Shares
mei
13
ma
Inspiratiedag Dorpenbeleid Denk Doe Dorp @ Congrescentrum Lamot
mei 13 @ 12:00 – 17:00

Landelijke Gilden en Vlaamse Landmaatschappij lanceren het inspiratieboek ‘Denk Doe Dorp’, i.s.m. het Innovatiesteunpunt. Dit boek bundelt aandachtspunten voor het beleid met goede voorbeelden uit de praktijk. Ervaringsdeskundigen gaan met elkaar in gesprek en onderzoekers delen hun inzichten. We willen lokale mandatarissen warm maken om zelf aan de slag te gaan met een dorpenbeleid.

In dit kader organiseren we op 13 mei een Inspiratiedag ‘Denk Doe Dorp’. Ideaal om je te laten inspireren door boeiende sprekers, leuke workshops en interessante cases en anderen te ontmoeten die bezig zijn met dorpenbeleid. Je bent welkom vanaf 12u op de netwerklunch.

We starten met een korte introductie. Daarna organiseren we verschillende sessies met lezingen, cases en workshops waarop je kan intekenen. Om 15u00 wordt het boek officieel voorgesteld. We sluiten af met een netwerkreceptie en eindigen om 17u. Alle deelnemers krijgen het boek ‘Denk Doe Dorp’ gratis mee naar huis.