Evenementen in Mechelen

22 Shares

Evenementen in de stad Mechelen

De stad Mechelen leeft en dat zie je elke dag aan de activiteiten en evenementen in het centrum, maar ook in de deelgemeenten. Evenementen voor alle leeftijden worden het ganse jaar door georganiseerd, Maanrock, Vispop en Parkpop zijn festivals die zich richten op een jong publiek maar ook op gezinnen met kinderen. Culturele festivals, theater en klassieke muziek horen ook op het evenementen programma van Mechelen.

Raadpleeg de agenda en kalender met de voornaamste jaarlijks terugkerende evenementen. U kan sorteren, zoeken, opslaan in uw online agenda en zelfs abonneren, zo blijf je steeds op de hoogte.

Laad de volgende pagina niet, ververs dan uw pagina door opnieuw te laden.

Volg dagelijks nieuws uit Mechelen op het blog

22 Shares
mei
31
vr
Mechelse Lente Burendag @ Mechelen
mei 31 @ 18:00 – 22:00

De Mechelse Burendag.

De gezelligste vrijdagavond van het jaar valt dit jaar op vrijdag 31 mei. Dan staat de Mechelse Burendag op de agenda. Meedoen is supereenvoudig. Zet je stoel op straat en nodig je buren uit om hetzelfde te doen. En voor je het weet, beleef je een onvergetelijke avond.

Burendag is het ideale moment om nieuwe mensen uit je buurt te leren kennen, maar ook om bij te praten met buren die je al jaren kent. Want het leven is toch een pak aangenamer als je een goede band hebt met je buren?

>> Schrijf je straat in via mechelenmakers.be/burendag.
>> Na je inschrijving ontvang je postkaarten en affiches om je buren uit te nodigen. Ook via sociale media of buurtplatform hoplr.com kan je je buren makkelijk uitnodigen.
>> Je krijgt ook een waardebon van 25 euro die je kan gebruiken bij Oxfam-Wereldwinkels. Koop er iets lekkers mee en deel het met je buren!

Alle info vind je terug op mechelenmakers.be/burendag