K.A.R.G.O winnaar hoofdprijs badkamer te Mechelen

Badkamer als hoofdprijs prijzenpot vzw Mechelen MeeMaken

0 Shares

Mechelaar Jonas wint K.A.R.G.O eindejaarswedstrijd

Zaterdag mocht Mechelaar Jonas De Meulenaere als winnaar van de K.A.R.G.O-route, de gewonnen badkamer geschonken door Sanitair De Coninck officieel in ontvangst nemen.

Winnaars K.A.R.G.O eindejaarswedstrijd Mechelen 2017

De K.A.R.G.O-route was een kunstige zoektocht die de handelaars organisatie vzw Mechelen MeeMaken eind 2017 op de affiche had gezet. Verschillende lokale kunstenaars hadden op 5 locaties doorheen de stad hun kunstwerken in containers geplaatst. De deelnemers, bezoekers en shoppers werden aan de hand van een handig plannetje in pocketformaat, van het ene naar het andere kunstelement geleid. Voorzitter Geert Milis kijkt alvast terug op een succesvolle eindejaarsactie, en weet me te vertellen dat er maar liefst 200.000 deelnemingsformulieren uitgedeeld zijn.

Badkamer als hoofdprijs uit 25.000 euro prijzenpot
Het idee om deze keer een badkamer als hoofdprijs aan te bieden, kwam van voorzitter Geert Milis.

Hij vond dat we is iets anders moesten aanbieden als hoofdprijs, het hoeft dan ook niet altijd bijvoorbeeld een auto te zijn. Bovendien bestaat de zaak 90 jaar, en ik was direct gevonden voor dit idee. Een badkamer van 9000 € is een mooie prijs, maar ergens had ik een dubbel gevoel. Je weet trouwens maar nooit dat de mensen die ze winnen al of niet een badkamer hebben. Gelukkig zijn de winnaars aan het verbouwen, en hadden zij behoefte aan een nieuwe badkamer.” vertelt Guido De Coninck (zaakvoerder)

In totaal hadden de Mechelse handelaars een prijzenpot van 25.000 € bij elkaar gebracht, wat het dubbele was van 2016. De wedstrijd die van start ging op 8 januari 2017 eindigde met een groot aantal deelnemers op 7 januari 2018. De winnaars werden al bekend gemaakt op de Valentijnsactie van vzw Mechelen MeeMaken die plaatsvond op de ijzerenleen. Buiten de hoofdprijs werden er onder andere 10 fietsen aangeboden door Bike-Planet.

Mechels gezin met twee kinderen wint K.A.R.G.O wedstrijd

De hoofdprijswinnaar kon niet helaas aanwezig zijn op Valentijn. Hij kwam zijn prijs officieel in ontvangst nemen voorbije zaterdag in de toonzaal van Sanitair De Coninck. “Twee jaar terug hebben wij iets nieuws gekocht in Mechelen. Op termijn dachten wij onze badkamer te vernieuwen, het komt dus zeker niet ongelegen. De wedstrijd op zich was redelijk moeilijk, maar dat heeft ons enigszins wel gestimuleerd om zeker mee te doen, en de route effectief te doen.” aldus een tevreden Jonas De Meulenaere die met zijn gezinnetje met 2 kinderen reeds 8 jaar in onze stad wonen.

K.A.R.G.O winnaar hoofdprijs badkamer te Mechelen

De volgende actie die we mogen verwachten van de Mechelse handelaars richt zich op het Paasfeest. “We zitten niet stil in Mechelen. Op Paaszaterdag gaan we vier hostessen verkleed als Paashaas door de winkelstraten sturen. Zij zullen de shoppers paaseitjes en verrassingen aanbieden.“ aldus Geert Milis (voorzitter vzw Mechelen MeeMaken)

Tekst en foto’s Verschueren Eddy voor Mechelen op zijn Best en Radio Opsinjoor / Contact

0 Shares

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.