Eco-koeriers in Mechelen

0 Shares

De ECOkoeriers dragen je boodschappen

Als je door het winkelcentrum van onze stad Mechelen wandelt om te shoppen of zomaar wat rond te kuieren, dan zie je ze dagelijks rondrijden, de fietskoeriers met de wit-groene cargofietsen. Op de Botermarkt staat reeds geruime tijd de verzamelplaats van ECOkoeriers.

ECOkoeriers is opgericht door IV-ENT met als doelstelling een totaaloplossing te bieden voor duurzame stadslogistiek. De initiafnemers van de ECOkoeriers willen met verschillende partners een open samenwerkingsplatform maken met als doel een ecologisch alternatief bieden voor leveringen met auto’s of lichte vrachtwagens.

Geef je boodschappen aan de ECOkoeriers in bewaring

Iedereen kent het wanneer je gaat shoppen, of het nu in een handelszaak is of op de zaterdagmarkt, het dragen van de boodschappen is niet altijd even gezellig, en vergalt soms het winkelplezier.

ECOkoeriers leveren uw boodschappen thuisOm u het winkelen makkelijker te maken, biedt ECOkoeriers u de gelegenheid om uw zware winkeltassen gratis in bewaring te geven aan de stad op de Botermarkt. Echter hier stopt de dienstverlening van de ECOkoeriers niet, op uw vraag halen zij uw aangekochte goederen op in de winkels of op de markt, en zorgen ervoor dat deze later op de dag bij u thuis of op een afgesproken adres geleverd worden, en dat voor slechts 5 € per levering. Geen gesleur meer, maar genieten van het shoppen.

Met dit initiatief van de stad Mechelen wordt winkelen in de stad nog aantrekkelijker dan het vandaag al is. De ECOkoeriers staan de ganse week klaar om u te helpen, zowel de weekdagen als zaterdag en koopzondagen, kan je een beroep doen op hun diensten. In de toekomst zal het zelfs mogelijk zijn om uw boodschappen te laten leveren in een gesloten box op één van de randparkings van onze stad.

Aan de CityHub in Mechelen-Zuid kan je sinds kort flexibele en voor iedereen toegankelijke logistieke lockers gebruiken van Gridbox.

De ECOkoeriers beperken zich niet alleen tot particulieren, maar zorgen ook voor ophaling en levering van paketten aan bedrijven. ECOkoeriers kan je inschakelen voor allerhande leveringen op grondgebied Mechelen (postcodes 2800, 2801, 2811 en 2812). 

We rijden met electrisch aangedreven cargobikes en kunnen tot 250kg vlot laden.

Stand Botermarkt : van 10.00 tot 18.30 uur geopend
Deelnemende handelszaken kan je hier raadplegen

ECOkoeriers Mechelen @ CityHub ODTH
Antoon Spinoystraat 8, poort 1
2800 Mechelen

E-mailinfo@ecokoeriers.be
Telefoon : (+32) 015 / 65 82 52
Website : www.ecokoeriers.be

0 Shares