Crooners Night met Los Bomberos de La Luna in Winterbar Mirage Mechelen

Warme winteravond met Crooners Night

0 Shares

Back to … with the Crooners Night

Crooners Night, was een schot in de roos. In een organisatie van Café Malvine zongen Los Bomberos de La Luna de laatste zweetdruppel uit hun lijf in Winterbar Mirage. Muzikaal werden ze luisterrijk ondersteund door Concertband Heffen.

Los Bomberos de La Luna en Concertband Heffen in Winterbar Mirage Mechelen

Los Bomberos de La Luna zijn al jaren een vaste waarde op tal van concerten en festivals in de stad, maar ook buiten de stadsgrenzen. Ze brengen een mix aan bekende popsongs, meezingers … kortom ambiance ten top.

Woensdagavond hebben ze een deel van hun vaste repertoire moeten achterwege laten, en brachten netjes uitgedost in feestelijke kledij, crooner songs. We werden twee uur lang terug gekatapulteerd naar de jaren 60’ tot 90’.  Alle gebrachte songs opsommen, dat zou een beetje vervelend worden, maar ze werden allemaal sterk vertolkt.

Crooners Night met Los Bomberos de La Luna in Winterbar Mirage Mechelen

Publiek zingt zich warm in de Winterbar Mirage

Het publiek, waaronder een horde fans, bevonden zich in een opperbeste stemming. Er werd meegezongen en gedanst, de Mirage tent op het binnenplein van het stadhuis, stond letterlijk op zijn kop. Het was al aangekondigd op de affiche, een special guest. Zangeres Lizzy (Annelies Van den Brande) uit Mechelen, zong twee nummers waarvan ‘What’s a woman without a Man van de legendarische groep Vaya Con Dios. Als apotheose werd iedereen aangemoedigd voor een polonaise, en zo gezegd zo gedaan. De feeststemming barstte nu volledig los.

Los Bomberos de La Luna en Concertband Heffen onder leiding van dirigent Bart Van Buggenhout, zijn sterk verbonden met Café Malvine. Je zal ze dan ook regelmatig aantreffen in Zaal Grétry in het dorpshart van Heffen.

Het was wederom een fijne winteravond in de stad, waar muziek en dans de mensen verenigt. Tevreden keerden we huiswaarts genietend van de feeërieke kerstverlichting doorheen de stad.

Tekst en foto’s Verschueren Eddy voor Mechelen op zijn Best

0 Shares

2 comments

  1. Een mooi artikel. Bedankt “Mechelen op zijn best”. Echter een kleine rechtzetting, Dit was eigenlijk niet georganiseerd door Café Malvine, maar door Concertband Heffen in samenwerking met Los Bomberos de la Luna.
    Café Malvine en Concertband Heffen zijn sterk verbonden omdat “Café Malvine” een onderdeel is van Concertband Heffen.
    Zaal Gretry is eigendom van Concertband Heffen. Dit is tevens de reden dat de voordrachten georganiseerd door Café Malvine daar doorgaan.
    Crooners Night was een toffe avond waar ook de muzikanten en medewerkers van Concertband Heffen samen met Los Bomberos de la Luna en Lizzy van genoten hebben.
    Bedankt Concertband Heffen, Los Bomberos de la Luna en Lizzy. En natuurlijk ook dank aan de organisatie van de Winterbar Mirage en alle vrijwilligers die zich weer ingezet hebben om deze topavond te ondersteunen.

  2. Beste Brusten, bedankt voor uw reactie. Ik was van mening dat Café Malvine de organisator was omdat ik met Ward Bosmans goed bevriend ben, en hij toch steeds aanwezig is en Ward ook in Concertband Heffen speelt. Ik zal het ongetwijfeld aanpassen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.