Vanessa-Muyldermans prikt Simply LoVe project van start

Simply LoVe blog van start in Mechelen

0 Shares

Mechelen schiet op Valentijn Simply LoVe-project op gang!

Mechelen is een nieuw interactief blog rijker. De dag van lancering kon met de naam “Simply LoVe” niet beter gekozen worden dan op Valentijn. Vanessa Muyldermans is een dertiger, een doodgewoon meisje en rasechte Mechelaar met haar roots in de Maurits Sabbestraat. Het blog geeft op een aangename, toegankelijke en gestructureerde wijze toegang tot informatie over liefde, relaties en seksualiteit.

Vanessa muyldermans brengt blog Simply Love naar Mechelen

Als seksuologe en relatietherapeute merkt Vanessa dat er nog steeds een taboesfeer hangt rond de bespreekbaarheid van relaties, seksualiteit en gerelateerde onderwerpen. In mei 2016 is ze gestart met een facebookpagina waar ze op regelmatige basis artikels postte, en hier al snel positieve commentaren op kreeg. Zij schrok ervan hoeveel mensen met een verhaal rond seksualiteit kwamen opzetten.

Ik kreeg regelmatig privé berichten, kei tof uw facebook en blog heb ik met veel interesse gelezen, maar neem mij niet kwalijk dat ik het niet geliked heb, want want dan gaan mijn collega’s of mijn partner dat zien. En het zijn niet alleen vrouwen maar ook mannen die niet durven uitkomen met hun problemen”

Hier schrok ik van dat mensen niet openlijk durven hun problemen vertellen, en dit bracht mij dan ook op het idee om van start te gaan met het “Simply LoVe” project, dat intussen door het stadsbestuur ondersteund wordt” verduidelijkt Vanessa

Vanessa-Muyldermans prikt Simply LoVe project van start

Het kloppend hart van dit alles bevindt zich in Mechelen. Ondertussen heeft Vanessa een aantal ondernemers rondom zich weten te scharen die haar helpen en bijstaan, omdat ze geloven in de kracht van Simply LoVe met de grote letter V, het hart van love en de hoofdletter in Vanessa en in Valentijn. En die Valentijn verbond mannen en vrouwen, soldaten en burgers, Christenen en heidenen in het huwelijk.

Het biedt de mogelijkheid om anoniem commentaren te geven, en vertrouwelijk vragen te stellen. Als er veelvuldig vragen komen over één en hetzelfde thema, dan zal ik daar ook een artikel over schrijven op mijn blog. Het zal dan ook door de mensen zelf gestuurd worden

In de toekomst voorziet Vanessa ook om gespreksavonden met groepen te organiseren, rond een bepaald thema. Deze samenkomsten zullen niet plaatsvinden in een dokterskabinet, maar op een locatie van bijvoorbeeld een horecazaak. Zo zal er als voorbeeld ook een gespreksavond kunnen ingericht worden met ouders van minderjarige kinderen die slachtoffer geworden zijn van “sexting”.

Simply LoVe project seksuologe Vanessa Muyldermans
Sexting is foto’s nemen van jezelf of iemand anders en rondsturen via sociale media naar een vriend of vriendin, en plots heeft de ganse school deze gezien. Verder zal er tevens de mogelijkheid zijn om opleidingen en workshops bij te wonen, en staan huisbezoeken eveneens op de planning.

Deze Mechelse Goedele gaf bij de voorstelling van haar blog, dan ook het startschot in de Trouwzaal van het Mechelse stadhuis. “Dit is voor mij een unieke gelegenheid, omdat ik er al lang van droom om te huwen in deze prachtige zaal van mijn mooie Mechelen, wat tot vandaag nog niet is gebeurd, maar dat ik vandaag dan toch de kans krijg om hier mijn blog voor de Mechelaars het startschot te geven” zegt een vrolijke Vanessa

Website : www.simplylove.be

0 Shares

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.