The Woodloft Boutique Mechelen

The Woodloft Boutique

Trap is een Belgisch-Europese fabrikant van diverse houten producten met hoofdkantoor in de Kadodderstraat te Mechelen. De fabriekstoonzaal “The Woodloft Boutique” in de Onze-Lieve-Vrouwestraat legt het accent op parketvloeren en massieve werkbladen.

Als fabrikant importeert Trap het onbewerkte massieve hout en verwerkt het (grotendeels in de fabriek in Hongarije) tot o.a. parket, verlijmde panelen, traptreden, gevelbekleding en plinten. Kortom, Trap beschikt over een zeer divers assortiment houten producten. De industriële productie kant-en-klaar afgewerkt heeft plaats in de fabriek in Ciney (Wallonië).

Parketvloeren in diverse houtsoorten

In de parketvloeren vind je in “The Woodloft Boutique” een waaier aan diverse houtsoorten waaronder eiken, notelaar en exoten, in totaal ruim 30 houtsoorten. Het notelaar gamma is een belangrijk accent voor Trap, met de nadruk op Amerikaanse notelaar.

The WoodLoft Boutique Onze-Lieve-Vrouwestraat MechelenDeze parketvloeren zijn zowel samengesteld (massieve toplaag verlijmd op multiplex basis) als massief beschikbaar. De klant heeft hierbij een keuze tussen verschillende diktes, breedtes en kleuren. De parketvloeren worden geolied (gesloten poriën) met een matte look, waardoor het vlekkenvrij geproduceerd is en eenvoudig in onderhoud.

Ook de massieve verlijmde panelen zijn in een breed gamma aan houtsoorten beschikbaar. Deze zijn geschikt voor o.a. keukenwerkbladen, tafels en kleine meubels. Ook voor het onderhoud kan je er terecht voor aangepaste producten.

Daarnaast beschikt “The Woodloft Boutique” ook over een outdoor programma: gevelbekleding en terrasplanken.

The Woodloft Boutique Onze-Lieve-Vrouwestraat MechelenDeze fabriekstoonzaal in de Onze-Lieve-Vrouwestraat is beperkt geopend. Buiten de normale openingsuren en dagen kan de toonzaal bezocht worden na afspraak. Kom je toch liever naar de toonzaal dan kan je terecht op woensdag en vrijdagnamiddag en de 1ste en 3de zaterdagnamiddag van de maand.

Ben je geen doe-het-zelver voor de plaatsing van uw bestelde product, dan neemt men deze taak graag van u over met een eigen plaatsingsdienst.

Adres : The Woodloft Boutique – Onze-Lieve-Vrouwestraat 48 te 2800 Mechelen
Telefoon : +32(15) 419964
Website : www.thewoodloftboutique.be

Openingsuren : woensdag en vrijdag van 13.00 tot 17.30 uur, 1e en 3e zaterdag 13.00 tot 18.00 uur
Bereikbaarheid
:
Met de auto :
– Parkeerplaatsen met beperkte duur in de Onze-Lieve-Vrouwestraat
– Ondergrondse parking “Q-Park Mechelen Lamot” Guldenstraat 18. Ligt op 5 minuten wandelafstand van de toonzaal
Openbaar vervoer : Pendelbus nr 01. Bushalte “Mechelen Korenmarkt”. Bevind zich op 5 minuten wandelafstand van de toonzaal