Stef Boey Fotografie

Stef Boey fotografie

Stef Boey, gepassioneerd fotograaf, filmfan, stripverzamelaar, sportfanaat, natuurliefhebber en Mechelaar in hart en nieren. Het leven is te kort om tegen je zin te werken dus doet Stef wat hij het liefste doet en het beste kan en dat is fotografie

Sinds 1 april 2012 werkt Stef officieel als freelance fotograaf mét btw nummer voor zowel particulieren als bedrijven. Tijdens een leuke babbel leer je Stef beter kennen. het is een man die bezield is door kiekjes maken. Niets ontsnapt aan zijn oog en zijn camera.

De man achter de camera

Stef Boey Fotografie Vismarkt MechelenHoe kom ik erbij om in deze tijden een onzekere job als professioneel fotograaf te willen doen ? Simpel eigenlijk, passie, doorzettingsvermogen en het besef dat het beter kan !
Bijna twintig jaar was ik werkzaam als verkoper en dankte ik mijn groot aantal vaste klanten aan mijn persoonlijke service, eerlijkheid en dienstverlening. Jaar na jaar zag ik hoe winst belangrijker werd dan klantenservice en menselijkheid, in 2012 gaf ik dan ook mijn vaste job op om mijn droom na te jagen en het op mijn manier te doen.

Aangemoedigd door mijn docent fotografie en vol enthousiasme en wilskracht zette ik mijn eerste stappen als beroepsfotograaf te Mechelen. Sinds de start haalde ik als fotograaf in mijn eerste jaar onder meer brons bij de vereniging van Beroepsfotografen en werd mijn portretfotografie en landschapsfotografie nationaal en internationaal tentoongesteld.

Stef Boey huwelijksfotografie MechelenMensen fotograferen is heel leuk maar ik zorg ook dat het voor de klanten een leuke ervaring op zich is ! Eén van mijn sterkste kanten is dat ik mensen snel ongedwongen op hun gemak kan stellen en zo fotografeer je mensen hoe ze écht zijn. Zoals reeds geschreven zijn mijn specialiteiten portretfotografie en huwelijksfotografie.

Als fotograaf volg ik mijn gevoel, voor mij is fotografie het vastleggen van emoties en karakters zonder het technische aspect uit het oog te verliezen. Het geeft dan ook voldoening om nadien te horen dat mensen heel tevreden zijn over het resultaat. Het bewijs hiervan zijn de recensies waar je kan lezen hoe anderen over Stef Boey Fotografie denken.

Contact gegevens :
Telefoon : (+32) 494 662299
Website : www.stefboey.com en www.huwelijk-fotograaf.be
Facebook : Stef Boey Fotografie

“Neem een kijkje op de website www.stefboey.com of www.huwelijk-fotograaf.be en kom zeker is langs om kennis te maken op de fototentoonstelling vanaf zaterdag 27 februari tot en met zaterdag 26 maart in de Guldenstraat 27 te Mechelen, alle bezoekers maken kans op een korting of landschapsprint !”