SCOOP Store Mechelen

SCOOP Store te Mechelen

Het kleurrijke interieur bij “SCOOP Store” nodigt uit tot ontdekken, maar vooral de hartelijke ontvangst, de kennis van zaken van het verkoopsteam, en de bijzonder aantrekkelijke producten, maken “SCOOP Store” tot een buitengewoon concept in hartje Mechelen.

SCOOP Store Bruul MechelenSCOOP Store” is een platform dat zich grotendeels richt tot nieuwe opkomende talenten. Ontwerpers en designers die vandaag al een tijdje bezig zijn met een eigen webshop, en die op zoek zijn naar fysieke verkooppunten. Als klant vindt u bij “SCOOP Store” merken uit België maar ook uit het buitenland., Zo kan u als consument vandaag exclusieve labels en brands vinden uit Nederland, maar ook uit Frankrijk en Portugal

SCOOP Store Bruul MechelenDe producten in de winkel zijn stuk voor stuk van jonge designers en ontwerpers. Door “SCOOP Store” is er een enorme variëteit aan producten waaronder dames en kinderkleding, schoenen, voedingswaren als chocolade of pindakaas, maar ook kunstwerken, juwelen, horloges gadgets en verzorgingsproducten behoren tot het assortiment.

Als klant ontdekt u in de gezellige winkel een grote variëteit aan stijlen en labels. De kledingstukken zijn ondanks hun exclusiviteit, niet extreem duur, en voor iedereen bereikbaar. Bij “SCOOP Store” vindt u als klant zelfs unieke opvallende stukken, waaronder enkele kledingstukken die in beperkte collecties gemaakt zijn, en zelfs na overleg met de designer of ontwerper, op maat gemaakt kunnen worden.

Lees meer over SCOOP Store

Adres :
Bruul 122 te 2800 Mechelen
Kloosterstraat 66 te 2000 Antwerpen

Openingsuren :
Mechelen : dinsdag tot vrijdag 11.00 tot 18.00 uur / zaterdag 10.30 tot 18.00 uur
Antwerpen : woensdag 13.00 tot 18.00 uur / donderdag tot vrijdag 11.00 tot 18.00 uur / zaterdag 10.30 tot 18.00 uur / zondag 13.00 tot 18.00 uur

Website : www.scoopstore.be