Ontpop begeleide fietstocht Mechelen

Ontpop Mechelen begeleide fietstocht

Ontpop staat voor het ontdekken van allerlei nieuwe en leuke teambuildingactiviteiten in Mechelen. een bruisende stad in volle bloei waar enorm veel te ontdekken valt en dit willen we delen! Ontpop Mechelen beschikt reeds over een zeer leuk aanbod aan activiteiten in samenwerking met.verschillende Mechelse partners. Via deze weg werd het al snel duidelijk dat het bezoek aan brouwerij Het Anker één van de meest gewilde activiteiten is bij de gasten van Ontpop..

Ontpop Mechelen teambuildingOmdat de stokerij net buiten het centrum van Mechelen gelegen is, ontstond het idee om deze aan mekaar te linken. Er bestaat geen betere manier dan de fietroute te volgen langs het prachtig natuurlandschap! Via deze fietstocht Ontpop de mensen kennis laten maken met zowel het mooie natuurlandschap rond Mechelen, als met de unieke band tussen Brouwerij Het Anker en Stokerij De Molenberg. Het is eigenlijk een ware ontdekkingstocht.

Ontpop begeleide fietstocht MechelenDe vertrekken vinden plaats in Mechelen op een locatie die de klant zelf kiest. Meestal zal dit bij Brouwerij het Anker, De Grote Markt of de Lamot site zijn, maar alle andere plekken in Mechelen centrum zijn dus ook mogelijk.

Deze flexibiliteit is mede mogelijk gemaakt door onze samenwerking met Fietsenpech! De fietsen worden per vier rijklaar, en op een ecologisch verantwoorde manier, afgeleverd per 4 stuks met de Bullitt-cargo fiets. Het zijn stuk voor stuk pareltjes, en worden geproduceerd op een duurzame en verantwoorde manier. Een kwaliteitsvolle fiets met net dat tikkeltje extra.

Een fietstocht door de natuur

De fietstocht brengt de klanten langs de Dijle, de Leuvense Vaart en zelfs een stuk langs de paden van het Sport Vlaanderen (voormalig Bloso) domein van Willebroek, dwars doorheen het prachtige natuurlandschap tot aan de stokerij. Hier kunnen ze genieten van een begeleide rondleiding door de historische molenaarshoeve en whiskystokerij, om vervolgens af te sluiten met een degustatie Gouden Carolus Single Malt. Deze rondleiding duurt ongeveer 1 uur.

Ontpop begeleide fietstocht MechelenTerugkomen doen we langs de Zenne en zijn prachtige omgeving, om dan (optioneel) af te sluiten met een bezoek aan Brouwerij Het Anker te Mechelen. Hier krijgen de klanten een rondleiding van ongeveer 1.30h doorheen de brouwerij, inclusief gids en degustatie van 2 Gouden Carolus bieren. Bij regen voorzien wij regenponchos voor onze gasten. Maar wanneer het weer de tocht écht niet toelaat, zorgen wij voor een alternatief transportmiddel zodat onze gasten de brouwerij en de stokerij alsnog kunnen bezoeken. Tijdens de resterende tijd begeleiden wij de groep door het centrum van Mechelen om de stad te ontdekken”.

Ontpop begeleide fietstocht MechelenKortom, de tocht kan volledig op maat aangepast worden naar de wensen van de klant. Wenst de klant tijdens de fietstocht te genieten van een lunch, een hapje of een drankje, dan zal Ontpop een gezellige tussenstop voorzien.

De begeleide fietstocht is bedoeld voor groepen vanaf 8 personen met een maximum van 20 personen. Uiteraard kan onze flyer ook gebruikt worden door particulieren, want het is en blijft de bedoeling om zoveel mogelijk mensen onze streek te laten ontdekken.

Meer praktische informatie

Website : www.ontpop-mechelen.be
E-mail : info@ontpop-mechelen.be