Mechelen Houdt Je Warm 2016

Sfeervolle eindejaarsperiode te Mechelen

Ieder jaar vieren de Mechelaars de eindejaarsperiode rond Kerstmis en eindejaar onder het motto “Mechelen houdt Je Warm“. We zijn in 2016 reeds toe aan de derde editie, eentje die grootser, gezelliger en feestelijker zal zijn dan ooit. De winteractiviteiten bevatten gekende activiteiten en evenementen, en er duiken ook enkele nieuwe grote publiekstrekkers op in onze straten.

Eén van de hoogtepunten die je mag verwachten is de Joe Kerstparade van Joe fm, die op vrijdag 23 december zal neerstrijken in hartje Dijlestad. Maar ook shows van stadsartiest Circus Ronaldo, Het Warmste Weekend en Café Ambiance staan terug op de affiche.

Mechelen bruist. Dat de kerstparade dit jaar naar onze stad komt, onderstreept dat nog eens. Dit is heel goed nieuws voor Mechelen Houdt Je Warm, het Mechelse winterprogramma. Vorig jaar hebben we met Circus Ronaldo en Het Warmste Weekend de winter in een nieuw kleedje gestoken. Ook dit jaar willen we tijdens het eindejaar de Mechelaars samenbrengen met een boeiend winterprogramma. De Kerstparade zal daar zeker voor zorgen”, aldus Kristof Calvo, voorzitter van mmMechelen Feest.

Een magische Kerstsfeer in een historische stad

De Mechelse binnenstad zal op de avond voor kerst, helemaal ondergedompeld worden in een magische kerstsfeer. Vorig jaar gaf Joe fm tijdens de kerstperiode met de Kerstparade de aftrap in Antwerpen. Dit jaar is het de beurt aan Mechelen, en we gaan er samen voor zorgen dat ze een warme ontvangst krijgen van alle Mechelaars.

Joe is al jaren de kerstradio van Vlaanderen en je voelt als luisteraar dan ook de kerstsfeer de hele maand december bij ons. We zijn dan ook heel blij dat we in Mechelen all the way kunnen gaan met onze Joe Kerstparade”, vertelt Robin Vissenaekens, hoofdproducer bij Joe.

De Joe Kerstparade is een winterse avond beladen met feeërieke praalwagens, sneeuwmannen, elfjes, heerlijke muziek, massa’s randanimatie en ook de Kerstman zal aanwezig zijn!

Meer info binnenkort op de website