La Vie Divine

La Vie Divine, Borduurshop & Geschenkwinkel

Het gezicht achter La Vie Divine is Jozefien, een creatief duizendpootje dat van het maken van kleding op maat terecht gekomen is bij borduren. Aanvankelijk ging het van hobby, naar bijberoep en nu recent naar een voltijdse job. Jozefien houdt voornamelijk van het uitwerken van steeds nieuwe ideeën, zij is dan ook letterlijk met 1000 ideeën bezig en bedenkt ze vaak sneller dan ze ze gemaakt krijgt.

La Vie Divine geschenken MechelenLa Vie Divine is een “one woman show”. Zowel de fysieke winkel, als de webwinkel wordt door Jozefien zelf beheerd. Zij is reeds een aantal jaar een trouwe Etsyverkoper met een etsywinkel die steeds beter begon te draaien.

Vandaag is Mechelen een borduurstudio & geschenkenwinkel rijker, met gepersonaliseerde geschenken. Bij La Vie Divine kan u ook terecht voor het ontwerpen van logo’s voor bedrijven, over het uitborduren van namen op kraampakketten, badlinnen, kleding, knuffels waaronder knuffelberen, handtassen, juwelen  en nog zoveel meer.

La Vie Divine maakt het u gemakkelijk om reeds vanaf thuis of mobiel via de webshop, de catalogus te raadplegen of basis artikelen meteen online te bestellen. Uiteraard kan je ook terecht in de gezellige winkel in de Borzestraat te Mechelen. Vermits het grotendeels maatwerk is zullen klanten immers toch steeds eerst even contact moeten opnemen.

La Vie Divine borduurstudio MechelenDe doelgroep loopt van kleine bedrijven die slechts kleine oplages bedrijfskleding willen laten borduren, tot particulieren die een uniek gepersonaliseerd geschenk willen aanbieden. Op de leuke webwinkel vindt u goede informatierubrieken zodat iedere doelgroep toch al meteen de belangrijkste informatie kan terugvinden.

Adres : La Vie Divine, Borzestraat 20, 2800 Mechelen
Telefoon : +32(15) 65 88 14
Website : www.laviedivine.be
Openingsuren :
dinsdag tot vrijdag : van 12 uur tot 18.30 uur
zaterdag : van 10 uur tot 18 uur
zondag & maandag gesloten

Ben jij handelaar en wil je ook een gelijkaardige pagina over uw handelszaak, stuur me dan uw gegevens, ik zorg voor de plaatsing. Tot binnenkort …