Evenementen in Mechelen

Evenementen in de stad Mechelen

De stad Mechelen leeft en dat zie je elke dag aan de activiteiten en evenementen in het centrum, maar ook in de deelgemeenten. Evenementen voor alle leeftijden worden het ganse jaar door georganiseerd, Maanrock, Vispop en Parkpop zijn festivals die zich richten op een jong publiek maar ook op gezinnen met kinderen. Culturele festivals, theater en klassieke muziek horen ook op het evenementen programma van Mechelen.

Raadpleeg de agenda en kalender met de voornaamste jaarlijks terugkerende evenementen. U kan sorteren, zoeken, opslaan in uw online agenda en zelfs abonneren, zo blijf je steeds op de hoogte.

Laad de volgende pagina niet, ververs dan uw pagina door opnieuw te laden.

Volg dagelijks nieuws uit Mechelen op het blog

feb
17
zo
Busta Move – Battle of Honour te Mechelen @ Cultuurcentrum Mechelen
feb 17 @ 15:00 – 20:00

Battle of Honour in Cultuurcentrum Mechelen

Het wordt stilaan een traditie: een tot een breakdance arena omgebouwd Cultuurcentrum ontvangt opnieuw de crème de la crème van de breakdance wereld tijdens een nieuwe editie van de Battle Of Honour.

Onder het motto bigger, better, faster, stronger zal de kerk van het Cultuurcentrum op 17 februari 2019 het strijdtoneel worden van de grootste breakdance goden van deze planeet. De beste B-Boys van de VS, Japan, Zuid-Korea, Zuid-Amerika en Europa komen elkaar bekampen met letterlijk duizelingwekkende sets van toprocks, footworks, powermoves en freezes.

De 3 uur durende avondfi nale wordt voorafgegaan door en afgewisseld met kwalificatiewedstrijden en acts van B-Girls, B-Kidz en Old Schoolers: een gevarieerde dag voor jong en oud!

15:00 kwalificaties – 18:00 finales

In het kader van Mechelen Hiphop Stad

Normaal: €15
– 14 jaar: €10