Equivalenza

Equivalenza, parfum en aroma te Mechelen

Equivalenza is een revolutionair parfumconcept en ontegensprekelijk een topproduct dat perfect beantwoordt aan de vraag van de hedendaagse consument. Nina en Anthony, twee Belgische jongeren die de shop in de Bruul te Mechelen managen, weten maar al te goed dat de intelligente consument “waar voor zijn geld“.wil.

Equivalenza Bruul MechelenEquivalenza is een topproduct en beantwoordt de vraag naar hoge kwaliteitsparfum aan lowcost prijzen. Het concept bestaat nog maar drie jaar en is er al met groot succes in geslaagd meer dan 700 winkels in 32 verschillende landen te openen.

De frisse inrichting van de winkel geeft u een kijk op een topgamma van meer dan 100 vrouwenparfums en 50 mannenparfums.. Op basis van uw smaak, lifestyle, karakter en persoonlijkheid worden de zintuigen van de consument bepaald en kan u als klant experimenteren met geuren binnen deze familie en subfamilie. U wordt behulpzaam en ongedwongen meegenomen en onderwezen in de wereld van het parfum.

De flesjes worden in de winkel zelf gevuld aan een fractie van de kost van een merkparfum. Als u als klant uw flesje komt hervullen dan krijgt je nog een extra korting:

Parfumeurs uit Spanje

Alle producten van Equivalenza worden gecreëerd door een gespecialiseerd team van parfumeurs. Naast parfum biedt Equivalenza ook een aantal nevenproducten aan, die het gamma perfect aanvullen, zoals geurmikado’s, huisparfums, geurkaarsen, enz … Er zijn ook BIO-productlijnen voor huidverzorging op basis van Aloe Vera en Bulgaarse roos.

Equivalenza Bruul MechelenHet Spaanse snelgroeiende franchiseconcept Equivalenza werd in 2011 opgericht. In drie jaar tijd heeft de keten een ongeziene expansie gekend.

Als erkenning voor de indrukwekkende groei ontving Equivalenza talrijke prijzen van de franchise sector op wereldniveau. Twee maal op rij werd Equivalenza verkozen tot ‘Best Franchise’ van Spanje en eindigde in 2013 op de tweede plaats bij de ‘Best franchise of the world’.

Nina en Athony kijken ernaar uit om u persoonlijk een echte parfumbelevenis te laten ervaren! Tot binnenkort in de Korte Bruul.

Adres : Equivalenza – Bruul 9, 2800 Mechelen
Telefoon : +32(15)655440
Website : www.equivalenza.com
Openingsuren :

Ben jij handelaar en wil je ook een gelijkaardige pagina over uw handelszaak, stuur me dan uw gegevens, ik zorg voor de plaatsing. Tot binnenkort …