Eet-Kafee Mechelen

Eet-Kafee brasserie / bistro op de Korenmarkt

Als klant zal je bij Eet-Kafee Mechelen op de Korenmarkt, zeker uw plaatsje vinden om te lunchen, een zakendiner, een snelle hap of een gastronomisch menu, maar ook om iets te drinken. De wijnkaart en drankenkaart van Eet-Kafee biedt u dan ook voldoende keuze.

Lunch of diner bij Eet-Kafee Mechelen op de KorenmarktOp de menukaart hebt u de keuze tussen dagdagelijkse gerechten maar ook lekkere culinaire schotels. Net als de andere vestigingen van Eet-Kafee in Breendonk en Kontich is ook hier in Eet-Kafee Mechelen de Terriyaki-steak (rumsteak) de specialiteit, zodanig zelfs dat ze van heinde en verre komen om deze steak te proeven. De Terriyaki-steak, op een bepaalde manier gesneden, is bereid op Japanse wijze met onder andere sojascheuten en wasabi, en wordt opgediend met rosti aardappelen en een sausje. In het seizoen wordt de kaart aangevuld met lekkere Zeeuwse mosselen op verschillende wijzen klaargemaakt.

Het sfeervolle buitenterras van Eet-Kafee met zicht op de Korenmarkt, is het ideale plekje om te genieten van een lekker geurende tas koffie, cappuccino of latte-machiatto, in combinatie met een pannenkoek, wafel of ijsroom.

Eet-Kafee brasserie bistro Korenmarkt MechelenIn het gezellige interieur van de brasserie is er plaats voor 50 personen, waarvan aan enkele tafels groepen kunnen gevormd worden van een zestien tal personen.

Eet-Kafee beschikt niet over een zaaltje, maar op vraag van de klant kan de brasserie geheel of gedeeltelijk afgehuurd worden worden een vergadering, een feestje of andere gelegenheid.

Eet-Kafee

Adresgegevens :
Brasserie Eet-Kafee
Korenmarkt 19
2800 Mechelen (België)

Telefoon : +32 (0)15 659088
E-mail : info@eetkafeemechelen.be
Website : www.eetkafeemechelen.be

Openingsuren:
Maandag tot zaterdag van 11.30 tot … uur
Sluitingsdag op zondag
Keuken geopend van 12.00 tot 21.30 uur

Betalingsmogelijkheden : Bancontact, Visa, Mastercard, Cash
Extra informatie :
Rolstoeltoegankelijk (vooraf melden van uw komst is aangewezen)
Honden toegelaten

Lees ook het interview met Jan Vernelen, gerant van Eet-Kafee Mechelen