Designed for Cats

Designed for Cats met een hart voor je kat

Designed for Cats is de webwinkel uit Mechelen voor mooi en functioneel design voor jou en je kat. Ben je op zoek zoek naar een mooi en bijzonder kattenmeubel dat past bij je interieur?
Wil je je spinnende vriend verwennen met een katvriendelijk speelgoedje?

Dan kan ik je zeker aanbevelen een kijkje te nemen op de webshop van Designed for Cats! De webwinkel voor uw lieveling beschikt over een mooi en functioneel design voor jou en je kat.

Designed for CatsMechelaars Els en Jeroen van Designed for Cats kiezen met zorg de produkten die ze in hun webshop te koop aanbieden.  Je kan er terecht voor allerlei leuke kattenspullen waar baas en dier blij van worden; van katvriendelijk speelgoed tot kwaliteitsvolle en netjes ontworpen design krabmeubels, slaapmanden, kattenbakken en zo veel meer. Veel van onze artikelen worden bovendien op kleine schaal en met duurzame materialen gemaakt; én steeds met aandacht voor het welzijn van je kat.

Voorlopig kan je enkel terecht op de online webwinkel, maar zo nu en dan kan je Els en Jeroen vinden op een Mechelse braderij. Deze toffe mensen zijn momenteel wel op zoek in Mechelen naar een “shop in shop” en zoeken een winkel waar ze ook enkele van hun producten kunnen uitstallen.

Wil je nu al graag kennismaken met de producten van Designed for Cats ?
Bezoek dan zeker de webshop op www.designedforcats.be. of neem ééns een kijkje op de facebook-pagina www.facebook.com/designedforcats/ en kom alzo te weten waar Els en Jeroen hun stand hebben geplaatst bij verschillende evenementen.

Van harte welkom bij Designed for cats ! De webwinkel met een hart voor je kat en oog voor je interieur.

Els en Jeroen,
het Designed for cats-team
Adres :

Ben jij handelaar en wil je ook een gelijkaardige pagina over uw handelszaak, stuur me dan uw gegevens, ik zorg voor de plaatsing. Tot binnenkort …