Cups ’n Cakes koffie- en lunchbar Mechelen

Cups ’n Cakes te Mechelen

Cups ‘n Cakes is een koffie- en lunchbar in het centrum van Mechelen. Het is een frisse en fijn ingerichte horeca zaak. Het interieur van Cups ‘n Cakes geeft een gevoel van thuiskomen, waar vooral de tweedehands en curiosa spullen toe bijdragen.

Cupcakes ambachtelijk gemaakt bij Cups 'n CakesCups ‘n Cakes is ontstaan uit een hobby en overgave voor koken en bakken. De producten worden stuk voor stuk artisanaal gemaakt. Veel van deze producten zijn Fairtrade, en komen dan ook uit kleine familiale bedrijven.

De lekkere koffie’s die je proeft bij Cups ‘n Cakes zijn niet industrieel bewerkt, komen van koffieboeren wereldwijd, zijn vakkundig geselecteerd, en worden steeds vers en vacuum verpakt geleverd.  

Cupcakes en taarten ambachtelijk gemaakt

De koekjes zijn afkomstig van één van de oudste ambachtelijke koeken bakkerijen uit Brugge. Net als de koekjes worden de overheerlijke taarten artisanaal gemaakt. Voor de cupcakes wordt samengewerkt met een gepassioneerde dame, die de knepen van het vak kent in het maken van cupcakes.

Van de cupcakes is er steeds een basis aanbod, maar er zijn ook wekelijks andere smaken te proeven. De beschikbare smaken en nieuwe creaties worden steeds op de Facebook pagina geplaatst.

Om Ambachtelijke taarten en koekjesmaar enkele voorbeelden te vernoemen, de 3-in-1 chocolade brownie, Ferrero en Bueno of de Red Velvet met Aardbei, de Mojito cupcake, er is ook nog een Cassis-Aardbei en als afsluiter een Crème Brulée.

De cupcakes van Cups ‘n Cakes kan je niet vergelijken met de Amerikaanse soort. De cupcakes die u hier zal smaken worden gemaakt op basis van room, met een coulie, wat ze veel luchtiger maakt. Er is een basis aanbod van cupcakes zonder topping, een cupcake met koekjes en met vers fruit.

Taarten, salades en vegetarische gerechten

Ben je geen fan van cupcakes dan heb je nog altijd de keuze tussen met passie gemaakte taarten. Ook gezonde voeding staat op de kaart bij Cups ‘n Cakes zoals salades, Granola, Superfoods, quiches, empenadas, soepen en vegetarische gerechten.

Het dranken assortiment van Cups ‘n Cakes bevat milkshakes met onder meer ook de New York Style milkshake, koffie’s als Cappuccino en Latte-Machiatto, frisdranken, fruitsappen, een assortiment thee soorten en smoothies.

Meeneem en thuislevering bij Cups ’n Cakes

Cups 'n Cakes lunch- en koffiebar te MechelenAlle producten kunnen ook meegenomen worden (Take away) zoals de lunchgerechten, boterhammen, enz …Bij bestellingen vanaf 10 stuks levert Cups ‘n Cakes gratis in Mechelen en randgemeenten als Willebroek, Tisselt, Kapelle-Op-den-Bos, Londerzeel, Meise, Wolvertem, Malderen, Buggenhout en Dendermonde. Een bestelling moet wel 2 dagen op voorhand doorgegeven worden. Toch nog meegeven dat gerechten in geschenkverpakking ook tot de mogelijkheden behoort.

Cups ‘n Cakes biedt u als klant de mogelijkheid om de dranken en gerechten te nuttigen in de netjes ingerichte verbruikszaal of bij mooi weer op het buitenterras. Op de eerste verdieping is er een klein maar gezellig salon, waar u als klant van uw koffie kan genieten van een welverdiende rustpauze

Benieuwd naar de persoon achter Cups ’n Cakes ? Lees hier het interview

Adresgegevens :
Cups ‘n Cakes
Borzestraat 32
2800 Mechelen
Telefoon : +32(0)476 331977

Website : www.cups-n-cakes.be en Facebook  

Openingsuren
Maandag tot vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur
Zaterdag van 09.00 uur tot 18.00 uur
Rolstoeltoegankelijk

Ben jij handelaar te Mechelen, en heb je ook interesse om in de kijker te staan ? 
Klik dan hier voor meer info of stuur je gegevens direct door.