Cosma Foodhouse Mechelen

Cosma Foodhouse

Het Cosma Foodhouse is ontstaan na een ontdekkingstocht door Londen. Sinds de opening in Mechelen kan de traiteurwinkel, brasserie en catering in de Beffertsraat, rekenen op een tevreden cliënteel. Zelfgemaakte vooral Mediterrane maar ook lokale streekgerechten, delicatessen, wijnen en kruiden maken Cosma Foodhouse tot een uniek concept in Mechelen.

Cosma traiteur restaurant MechelenHet zuiderse restaurant of eetwinkel met een trendy inrichting bevindt zich achteraan. Het verrassende concept in hartje Mechelen geeft je direct een goed gevoel, vooral de vlotte en vriendelijke bediening van de enthousiaste medewerkers, de prima akoestiek en de zuiders gerichte binnenkoer, voegen een extra dimensie toe aan Cosma Foodhouse.

Eindeloos combineren met vrije keuze

Je kan er in alle eenvoud gezond en verrukkelijk eten aan eerlijke prijzen. Bij het aperitief worden nootjes en brood geserveerd. Eenvoudige maar lekkere hoofdschotels, voorgerechten … kan je eindeloos zelf combineren met een vrije keuze van originele bijgerechten van vlees, vis en groenten. Het leuke is dat je de bijgerechten zonder probleem met elkaar kan delen. Pluspunt aan Cosma Foodhouse is dat je alle gerechten van het menu ook via de traiteurwinkel kan verkrijgen en meenemen.

Cosma mediterraans restaurant MechelenIedere middag kan je een lunchbox laten samenstellen met dagverse producten. De catering richt zich tot zowel particulieren als bedrijven. De brasserie kan s’avonds afgehuurd worden voor privé feesten of dinners vanaf 16 personen. Op de bovenverdieping “Gallery” is privé dineren iedere avond voorzien.

Christian de zaakvoerder, is een horeca fanaat in hart en nieren. Wanneer je voor de eerste keer Cosma Foodhouse bezoekt wordt het concept netjes verduidelijkt. Het concept dat enig is in Mechelen, geeft je dankzij de vrije keuze het gevoel van “hier ben ik welkom”. Cosma Foodhouse ligt op wandelafstand van de historische Grote Markt.

Adres : Befferstraat 24 te 2800 Mechelen
Telefoon : +32(15) 670070

Website : www.cosma.be
Toegankelijkheid : Rolstoelgebruikers en honden toegelaten
Openingsuren :
Traiteurwinkel :
dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 18.00 uur
Brasserie / Restaurant:
dinsdag en woensdag van 11.00 tot 18.00 uur
donderdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 23.00 uur
Zondag en maandag is Cosma Foodhouse gesloten
Bereikbaarheid :
Met de auto : Ondergrondse parking “Veemarkt” op 5 minuten wandelafstand.
Openbaar vervoer : bushalte “Veemarkt” op 5 minuten wandelafstand

Afbeeldingen : Verschueren Eddy (Mechelen op zijn Best)
Gerelateerde pagina’s : Interview Café Belge en Cosma Foodhouse –  Café Belge