Awardt ontwerpsters uit Mechelen

AWARDT, hoeden, handtassen en accessoires

Wies en Els, moeder en dochter, ontwerpen samen onder het label AWARDT twee collecties accessoires per jaar. Met zijn tweeën denken ze graag in strakke lijnen, waarbij ze wel graag out of the box gaan in hun ontwerpen. Hun label AWARDT verkreeg de officiële “Handmade in Belgium” stempel, een terechte verdienste gezien alles in hun Atelier in Mechelen wordt bedacht en gemaakt.  

Awardt Adegemstraat MechelenDe kleurrijke shop met damesaccessoires bevindt zich in hartje Mechelen. Vanaf het kruispunt Guldenstraat en Korenmarkt merk je al direct de in het oog springende etalage, die in 2013 door de Bond Beter Leefmilieu verkozen werd tot mooiste etalage in Mechelen. Heb je even geen tijd om langs te komen, dan kan je bestellen via hun webshop. Het atelier van de hoeden- en handtassen bevindt zich aan de Zennegatvaart te Mechelen.

Hoeden en handtassen handgemaakt

In eerste instantie startten Wies en Els, na een opleiding hoedenmaakster, in 1997 enkel met het ontwerpen en maken van hoeden, volledig met de hand en op maat gemaakt. In een later stadium werd het gamma verder uitgebreid met bijhorende sjaals. De twee prachtvrouwen weten dat de consument terug meer en meer op zoek gaat naar authentieke, handgemaakte producten.

Sinds 2002, na een opleiding van vier jaar maroquinerie in Brussel zijn er ook handtassen bijgekomen in verschillende ledersoorten. Er wordt steeds gezocht op textuur en structuur om tot nieuwe vormen en materialen te komen, er wordt geëxperimenteerd met plastics, lijmen, vernissen,…

Ambachtelijke accessoires uit België

Awardt hoeden en handtassen MechelenAl de accessoires worden ambachtelijk geproduceerd in België en kunnen aangepast worden op maat en kleur.

Awardt by Wies Dehert & Els Van den Berghen : tijdloos, eigenwijs, lichamelijk, flexibel, kleurrijk, gedurfd, grappig, contrastrijk, sculpturaal, met ballen.

Algemente info :

Adres winkel : Awardt – Adegemstraat 3 – 2800 Mechelen
Telefoon : (+32) 015.271648
Website : www.awardt.be
E-mail : awardt@awardt.be
Facebook : https://www.facebook.com/awardt.els
Openingsuren :
Dinsdag en vrijdag : 13u-18u
Woensdag & zaterdag : 10-18u
Maandag & donderdag op afspraak

Like us on facebook
Awardt – Zennegatvaart 17 – 2800 Mechelen – Belgium
Gerelateerde pagina’s : Handmade in Belgium, Awardt